LilleQ – I sverige torturer de kvinder…

Overskriften er lånt her fra http://subsex.dk/blog/sexogsamfund/2011/05/22/i-sverige-torturerer-de-kvinder/

Og skræmmende men også meget konkret læsning… for det betyder i realiteten at kvinder, altså alle kvinder i Sverige, der er seksuelt aktive ikke blot har mistet retten over deres egen seksualitet og krop, men også risikerer at blive udelukket af samfundet, miste helt basale rettigheder både konventionelle som indenrigs rettigheder.

Kvinder gøres til umælende slaver af staten og samfundet uden rettigheder og til syndebukke, skyldige som de gøres i at kriminalisere mænd, deres børn, dem selv, samfundet og det blot ved at være seksuelt aktive og fortage sig bevidste valg der går uden for normen….og her må sexliv og seksualitet altså også betyde en normafvigelse, for at kunne argumentere med sådan en fratagelse af basale rettigheder.

Det næste bliver vel at kvindelig seksualitet gøres til en psykisk sygdom – når den ikke forefindens inden for de strikse hetero-ægteskabelige monogamemissionære-samlejer med sigte på avl. Kvinders seksualitet, når den altså ikke findes inden for samme strikse ramme er allerede gjort til et socialt problem, der skal bekæmpes med bla. lovgivning og retsløshed og er i realiteten en indførelse af apartheid.

Offergørelsen af kvinder generelt og i særdeleshed af sexarbejdende kvinder, af seksuelt aktive kvinder, af seksuelle minoriteters kvinder betyder i realiteten en spredning af fratagelse af basale menneskerettigheder for kvinder i og uden for parforhold og som deltagere i samfundet på lige fod med andre borgere i samfundet.

Alene ud fra den præmis at kvinder skal beskyttes imod dem selv for at de ikke skal falde i kløerne på det onde; dem selv og patriarkatet i forening.

Om LilleQ

Sanset, fornemmet, følt, tænkt, erkendt og oplevet... livet og erotikken
Dette indlæg blev udgivet i Opdagelser og erkendelser og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til LilleQ – I sverige torturer de kvinder…

 1. Zehn siger:

  Et funktionelt link tak – så vi kan se hvad det er du taler om ?;)

 2. Lars Olsen siger:

  Reelt er kvinder i Sverige og Norge umyndiggjort seksuelt. Myndighederne mener ikke, at kvinder er i stand til at varetage deres egen seksualitet. Derfor prøver man, at beskytte dem mod mænd, som søger kærtegn og sex mod at vil give kvinderne noget andet for det eller gøre noget for det. Sex opfattes mere, som en kvinde, der lader sig udnytte af en mand. Sex er nedladende for en kvinde. Noget, som desværre er nødvendigt for at få børn. Det er firkantet sat op. Men hvorfor skal sex være alvorligt og skamfuldt? Det er jo dejligt.

  • LilleQ siger:

   Sex er dejligt.. mennesker blive glade af sex. Jo mere sex man evner at give og modtage, jo gladere, mere hel og frit menneske er man.

   groft sagt så er den svenske og norske sexkøbs forbuds lov en indførelse af seksuel apartheid, der reelt betyder at sex bliver forbudt. En anden grov konsekvens og et spørgsmål man må stille sig selv er; hvad skal man som kvinde med stemmeret når man samtidig har mistet retten over sin krop, seksualitet, sine valg og fratages sin myndighed, selvstændighed og grundlæggende autonomi?

   Det er nok den mest kvinde nedgørende og diskriminerende beslutning der er taget længe og en reel tilbagegang for menneskerettighederne også sammenlignet med den ægteskabslov der blev vedtaget i Afganistan for ikke så længe siden, noget med, hvor det pr lov blev krævet at en kone skal tilfredsstille sin ægtemand seksuelt.

 3. Tøsen siger:

  Jeg sidder her og bliver forfærdelig bange for at vi er på vej tilbage i tiden, når jeg læser om denne umyndigørelse af kvinderne.
  Man siger at der står en stærk kvinde bag enhver stor mand…. men det kan da ikke passe længere, hvis kvinderne generelt er til fare for sig selv og familien!
  Måske det er nogle personligt svage mennesker med politisk magt der har lavet disse nye love/tiltag??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s