LilleQ – B&B-day. Mans day

Bøf og Blow job dag. Mænds dag.

Bøffen skal være stor og ordentlig mør, rund slagteren også selv om det er dyrt – han fortjener det. Bøffen serveres præcis som han vil havde den, med den garniture som han foretrækker og den sovs eller sauce der får hans mundvand til at løbe til, til at væde ganen sørges der for at være rigelig af hans favorit fluidikum.

Kvinde tal ikke unødigt: Sig velkommen hjem, velbekomme og aller højest spørg ham hvordan hans dag har været og lyt. Lyt uden afbrydelser. Lad ham styre samtalen og vent med at sige noget ind til han er færdig med at tale, sig så meget lidt der komplimentere det han siger og lad ham overtage og føre samtalen – HUSK, det er hans dag lad ham føre ordet. Afbryd på intet tidspunkt hans tale – medmindre huset brænder og det er for at redde ham.

Når måltidet er færdig serveres der kaffe eller den fluidikum han foretrækker til HAM i sofaen eller hans favorit lænestol (som du kvinde forhåbentligt har ladet ham beholde!). Du tager af bordet, vasker op og forholder dig i baggrunden, lad ham nyde husfrenden roen og nyhederne/sporten,/favoritfilmen.

Så sætter du dig så du kan massere hans ømme nakke, og spørger ham høfligt om det er nu han ønsker sin dessert. Svarer han bekræftende sørger du for at han får det bedste BJ ever. Bare roligt du kan godt (hvis det ikke er den øvelse er mest øvet i), det vigtigste du skal er at nyde alt hvad du giver ham og lytte til hans nydelyde. NYD ham nyde. Har du mere træning kan du jo altid krydre BJ’et med et godt saftigt DT 😉

Kære kvinde husk, du har lige haft din dag, hvor du var i fokus og alle de kvindeting som kvinder finder er vigtige at hælde på en kvindedag.. I dag er B&B-day, mans day og derfor giver du ham, det han vil have -bøf og blow job, uden at være karrig med det. Husk det er HANS dag

 

Go’ B&B-day 😉

lilleQ

Om LilleQ

Sanset, fornemmet, følt, tænkt, erkendt og oplevet... livet og erotikken
Dette indlæg blev udgivet i I den frække og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

28 svar til LilleQ – B&B-day. Mans day

 1. Lady P siger:

  Hej Lille Q
  Bøf og Blowjob er en glimrende idé. At afsætte tid til fuldstændigt fokus på Ham (og relationen) er god investering og en smuk kærlighedserklæring. Men det har bare ikke noget med Kvindernes internationale KAMPdag at gøre. Den handler om retten til ikke at blive misbrugt, slået, underbetalt og udnyttet – for kvinder i alle lande. De kvinder kunne måske også godt bruge en bøf, kærlig omsorg og nydende sex, tror du ikke?
  Venlig hilsen
  Lady P

  • LilleQ siger:

   Kære Lady P.

   B&B-dag er en uvurderlig investering og en smuk kærlighedserklæring til sin mand… og også den eneste dag, som egentlig er mandens dag, med manden i fokus. Selv om denne dag er startet med et glimt i øjet, så er der altså også et gram alvor i det glimt.

   For mænd skal vel heller ikke udnyttes, misbruges og slåes af kvinder i nogen lande – mænd har vel også retten til sin egen krop og seksualitet?

   kærligst
   lilleQ

 2. kaptajn1eye siger:

  Endelig et Amerikansk påhit der er værd at indføre 🙂

 3. harasub siger:

  Kære lilleQ

  Sådan er alle dage når jeg er sammen med min Herre. Alle, uden undtagelse. Jeg sætter Ham altid i højsædet, og til gengæld passer Han på mig og giver mig tryghed.

  Så det er ikke en enkelt dag, men alle dage at det er B&B dag hos os. Men selvfølgelig ikke altid bøffer, men altid noget godt, som Han kan lide. Og inden Han får den dessert du nævner, så får Han ofte en rigtig lækker dessert, min Herre som er svag for søde sager.

  Jeg har planer om Osso Buco og Tiramisu i weekenden, a la brødrene P. hi hi.

  Nogle gange giver jeg enda min dejlige Pasha lov til at vinde mig i WF hi hi. Nej, spøg til side. Han er så god til det, og klog.

  Men dejligt at læse dig søde lilleQ.

  Kærligst fra Hara.

  • LilleQ siger:

   Kæreste Hara.

   I to er vist pænt privilligerede 😉
   B&B-day hver dag ville være at foretrække.. sikken kærlighedsgave at kunne give, hverdag til sin elskede, forkæle ham og vise ham hvor højt man værdsætter netop HAM i sit liv og al den glæde og lykke han formår at give en med sin gengældte kærlighed og opmærksomhed.

   når to finder sammen i kærlighed… så gælder det om at finde rytmen og give hinanden sit fulde, hver dag…også på regnvejrsdage, måske endda sørge for at give lidt ekstra der.

   Kærligst
   lilleQ

 4. satanikus siger:

  Man må have gjort et eller andet rigtigt, når man pludselig ender med at leve sådan dagligt.

  Snakkede med en mandlig kollega engang, hvor vi sad og kiggede i kalenderen. Vi ramte ind i mors dag og blev enige om, at den burde slettes. Vi ændrede dog mening, da det jo er fars dag alle andre dage 😀

  Mange kunne lære lidt af Lille Q med den lille hoved 🙂

 5. Johnny Andreasen siger:

  Bøf og blowjob dag, er det ikke et Amerikansk påfund?. Det mener jeg da at jeg hørte i radioen i dag.

  • LilleQ siger:

   Det er det sikkert.. Det er mere det der “endeligt” du nævner.. er der da indført andre amerikanske påfund?

   • Lady P siger:

    Åh ja:
    Valentine’s Day fandtes ikke i Danmark for bare 10 år siden, men med god hjælp af lingeri- og chokoladebranchen lykkedes det at indføre den, selvom vi ellers ligger nord for det katolske bælte.(Sankt Valentin)
    Halloween er i den grad en amerikansk fest. Allehelgensaften i nordeuropæisk tradition er en sørgedag, hvor vi mindes dem vi har mistet og evt. går i kirke. I Polen fx. tænder man lys på kirkegården og går til midnatsmesse.
    Spørgsmålet er om vi kan lave kultureksport den anden vej: J-dag og P-dag må da lige være noget for Carlsberg at markedsføre i andre lande?
    Venlig hilsen
    Lady P

    • LilleQ siger:

     Vi har allerede eksporteret Valentines day, sct valentin dag blev fejret i hele det katolske europa og i Danmark gled traditionen sammen med gækkebrevene, mener jeg at huske. Halloween/Allehelgenes som også før katolsk tid blev fejret i norden som en lysfest til at holde det onde/Maren ude og fejre alle de gamle ukendte ånder og gamle stadig virksomme guder, som kristendommen langsomt overtog.
     Fastelavn har vi også eksporteret til det kontinent med Carneval, de har endda formået at holde det som en hovedsagelig voksen fest, hvilket det var oprindeligt. Festen menes at have sin oprindelse med romernes fejring af Dionyses (vinguden, ham med bukkeben og panfløjte).
     Julen/Cristmas har vi eksporteret, endda konceptet med sct Nicolaus hvor det hovedsageligt er den Hollanske tradition der står bag julemanden (dog senere i Coca Colas røde dragt).

     Jeg tvivler på vi får de gamle høst traditioner eksporteret. Der er nok ikke ret mange “over there”, som vil bryde sig om at de unge karle og piger horer i plovfurerne, for at befrugte jorden og fejre guderne Frej og Freja… den tradition har de puritanske herhjemme forpurret for længe siden (og jeg tvivler på som nypuriantismen vælter frem lige nu at vi kan genopføre dem her til lands uden bøder og domme for blufærdighedskrænkelse). Sammen med traditionerne omkring julebukken og de andre jule og vintersolhvervslege for gårdenes karle og piger… der alle havde et lidt for frækt tema, til at reformationens præster tålte det, det måtte mene der blev bedrevet for meget uægteskabelig hor rundt omkring på gårdene. 🙂

     Men vi kunne da gøre et forsøg, hvem går for? 😉

 6. Charlotte siger:

  Jo, det kunne man jo godt forsøge…. 🙂

 7. ledrakenoir siger:

  Hvorfor er det kun tøserne der skal ha’ oplevelserne – vi mænd vil også ha’ en officiel “Eat the Pussy’day” – så vi kommer ud over de teorier om at vi bare gør det for vores fornøjelses skyld… ‘smiler smørret’

  • LilleQ siger:

   Ja det er vel for risikabelt at omdøbe og omskabe Valentins dag til det? 😀

   Ja i mænd har det hårdt og så gør I det kun for jeres fornøjelses skyld 😉

   Det skumle og smørrede smil kan du ikke skjule 🙂

   • ledrakenoir siger:

    #.lilleQ – 24032012.1814
    Ja hvorfor ikke erstatte et med “Valentine Day” med “Eat The Pussy Day” – det er da bedre end både slikkelade, en ‘kost’ eller boblevand – men er “Valentine Day” egentlig ikke en dame’dag som mænd sniger sig til at købe sig et knald på ved hjælp af enten Marabou eller Grønttorvet’s blomserafdeling… ‘hæhæ’

    Det var nu i sjov – jeg vil ikke ha’ skyld for at være kyniker, det er jo ham der kigger efter begravelsesoptoget når han mærker duften af blomster i næsen – men en officiel “Eat The Pussy Day” kunne måske sparke liv i bollerne på de slumrende hanløver (og løvinder) – tanken ligger nu godt på tungen selvom et kryds i kalenderen ikke burde være nødvendig som begrundelse – de ting der bliver “kalenderiserede” har det med at blive vaner, mens de ‘brande’ der fremkommer pga enten gnist mellem ørerne eller gnister mellem sten der hænger og slasker i en lille pose – er bedre ildebrande … 😉

    Det er det samme med Julen med al dens “gaveri” og betænksomhed over for sin partner(e) – det strider mod min frihedstrang til også at gøre ting spontant udenfor ‘sæsonen’ – det bedste mand i mine øjne er at gøre noget for en, der får vedkommende til få lyst til at gi’ en det man meget gerne vil ha’ uden at skulle be’ om det – det kunne også være et BJ… 😉

    Det lyder skide indviklet på skrift og i teorien
    – men det er det sgu slet ikke i virkeligheden…

    Hmmm jeg prøver nu at opretholde mit image som en helt uskyldig andrik… ‘haha’

 8. LilleQ siger:

  Kære Hr. Andrik.

  “Hmmm jeg prøver nu at opretholde mit image som en helt uskyldig andrik… ‘haha’” Det er vist meget godt du lige får sneget de der “haha” med ind. Uskyldig, forkommer mig ikke at være det første ord eller det mest passende ord, jeg ville sætte på Anden 🙂

  Oh jo tak, jeg ville personligt gerne bytte Valentines med en “Eat Pussy Day” – selv om faste dage hurtigt bliver en slags fa-ste dage resten af dagene…og det giver jo slet ingen mening heller.. men klart enig den slags dage burde der være flere af både B&B og EP dage… more is more 😉

 9. Otto siger:

  Valentins Dag er ikke kvindernes dag men derimod de elskendes dag. Traditionelt set er det der, hvor man tilkendegiver sin kærlighed over for en person – det er ikke en kønsbestemt dag.
  Mænd har B&B dag og kvinder har C&C dag (cake and cunnilingus), som fejres 14. april 😉

  • LilleQ siger:

   Kunne man så bare skifte det ene C ud med noget andet?.. jeg må tilstå jeg er ikke rigtig til kage, heller ikke når det er “kaffe og kage frem og tilbage”.

   Og V-dag… er da vist i stor stil adopteret af kvinder som endnu en kvindedag… bare se på tilbehøret 😉

 10. ledrakenoir siger:

  De 2 C’er jeg er mest til er coffee og cunnilingus
  – dog ikke samtidig, men citronmånerne må andre ta’ sig af… hahaha’

  The Valentine Day er vel mest for de forretningsdrivendes skyld
  og massiv markedsført af dem til mange kvinders begejstring… ‘smiler’

  Så det er ikke en “unisex’dag” og fint nok med det – ordet ‘unisex’ lyder også for fimset for min smag alligevel – næh lad os så bare få den “Eat the Pussy Day” – det kan ikke bleve andet end en herrego’ dag… 😉

  • LilleQ siger:

   Det kunne da ellers være interessant at udforske hvordan de to C’er spiller sammen 😉

   Valentines bliver vist mest markedsført som fluffy romantik på den samme perlestreng… chokolade, blomster, middag og rooooomaaaance for the cinderella wannabe….

   Så hellere en B&B day, det kan man forholde sig til, og er efter min overbevisning ren K.I.S.S… kan gå med til en Eat pussy dag også, bare jeg slipper for kagen.

 11. Otto siger:

  Traditionen med Valentins Dag som man kender det nu stammer tilbage fra 1400 tallet og har med en slags gækkebreve at gøre – “valentines” – hvor man erklærer sin kærlighed til en eller anden. Det er altså ikke kønsspecifikt, selvom det selvfølgelig sagtens kan være, at der er flere kvinder end mænd, som sætter pris på det.

  Cake and Cunnilingus er skam en Eat the Pussy Day 😉
  Alle Damer Elsker Kage.

  • LilleQ siger:

   Jeg vil nu gerne slippe for kagen 🙂

   Finere unge mø’er i 1400 tallet have også små punge hvori de gemte disse valentines, gækkebreve og andre mere eller mindre erotiske beskeder fra deres udkårne…

   Den tid emmede af erotik, sensualitet og liderlighed… bare man forstå at se efter den 😉
   …og ikke lader sig lulle ind i myten om den mørke middelalder hvor kvinder var evigt undertrykte

   • Otto siger:

    Præcis! De havde fat i en eller anden lang ende den gang 😉
    Kagen tror jeg ikke, du får problemer med at få afsat……..

    • LilleQ siger:

     Gu havde de så.. Det var sprudlende og kompromiløst og med masser af nøgenhed, hor og liv 😉

     Det tror jeg heller ikke at jeg får, det lader til der er indtil flere der hellere vil have kage end det andet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s